Ballad Of A Thin Man

Jag har velat skriva så mycket den senaste tiden men jag har inte "kunnat".

Vad har hänt den senaste tiden?  Jag vet inte, vad har inte hänt?

Jag orkar inte skriva något just nu.

Allt är bara så rörigt.


Shit on you

Ferdag och ett DRYGT videoinlägg.

Ville testa mitt nya inspelningsprogram.

 


Hey Mr Tambourineman

Onsdag

Jag vaknade ganska tidigt men kunde inte riktigt gå upp. Låg och lyssnde på Mogonpasset i P3, älskar dem. Har känt mig väldigt opepp och slö idag men det bli väll bättre när dagen har gått lite. Idag kom min vinge till bilen, så jag tog mig ut och hämtade den så jag passade på att betala min kåravgift så jag ska försöka ta mig till kåren. Hoppas att jag möter lite kul folk, känns som om jag bara blir "runtdragen" av alla.

Jaja, nu ska jag titta på Detroit 1-8-7 och Southland. Riktigt bra serier.

Här kommer en tråkig bild på vingen och all AWSOME BUBBELPLAST!

 

En bra låt oxå.

 

 


Best of You

God morgon...

Idag är det (om någon skulle ha missat det) Alla Hjärtans Jävla Dag!

Vad ska man säga? Eller vad ska man inte säga om den här dagen? Det känns som om alla har ganska starka tankar om dagen idagl Personligen vet jag inte riktigt var jag tänker om den, de gånger jag har försökt hitta på något så har personen i fråga inte velat göra något eller så har man inte haft någon att göra något för. Det känns som att den här dagen borde döpas om till "Alla Hjärtans Ensamma Dag" alternativt "Utanförskapets dag", "Vi och Dem Dagen" eller något i den stilen.

Fick just sms från Telia om att det är en viss dag idag och att alla mms kostar 0kr, funderar på att mmsa en bild på min röv till någon som jag inte gillar.

Idag ska jag göra ett riktigt ärligt försök att ta mig till gymmet, känner mig fet och äklig (nu skriker alla "Nej det är du inte", kanske inte men jag KÄNNER MIG så). Jag ska ta mig i kragen och maila huskvarnas karate-klubb och fråga om jag får komma och teasta på att träna i morgon, det är inte kung fu, men det är något att fokucera på. Man kan alltid lära sig något från alla, det kan nog vara ganska spännande.

Jag måste ta med min ena gitarr (min DR100) till musikbörsen idag. Det är något fuck med halsen plus att jag råkade dra av en sträng så jag tänkte köpa helt nya.

Helgen har fått mig att fundera, det är kanske som jag har blivit tillsagd att jag vill att saker ska fungera. Jag kanske är en sådan som ser det bra i människor där de själva inte gör det eller så kanske jag bara tror för bra om dem. Hur svårt ska det vara att tycka om någon?

Jag är inte så sugen på att skriva just nu.


When I Grow Up

Hej.

Det är shlagertider och många tittar på det och tycker "om" det.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det längre, inte på det sättet att jag har slutat tycka om det.

Snarare att jag aldrig har tyckt om det, mer att jag avskytt detta super slimmade spektakel.

Dock har jag på senare tid börjat se bort från allt som är runt om kring och bara sett till musiken.

 

Helgen, Ja.

Jag var på födelsedagsfesten hos Jessica & Tommy, det var mycket roligt och trevligt folk där och jag hade väldigt kul.

Jag gjorde några nya och gamla bekantskaper. Pratade en hel del med Nancy vilket var trevligt då vi inte har hörts något sedan i höstas. Får se om jag kommenterar detta mera senare. Jag fick äntligen träffa Joakims dejt/flicka Ida. Hon var väldigt lik artisten Kate Nash tyckte jag, om jag uttycker mig snällt så tycker jag att Joakim verkligen har träffat rätt, hoppas att det går bra för dem.

 

Just nu sitter jag och lyssnar på P3 (som vanligt) och de spelar Katy Perrys låt Firework. Jag vet att många tycker om henne och hon har gjort saker som är ganska ok men VA FAN är detta. Det är som om någon drar igång ett flyglarm eller en trög sirén som startar långsamt och sedan bara ökar och ökar och sedan när den når sin topp så slutar den inte. Lyssna på låten, bara början, do it.

Katy Perry - Fireworks typ 40 sekunder in.

 

Får se vad som händer i veckan. Jag har inte så mycket skola men jag har massor att plugga på. Dock är jag inte så pepp på att hitta på något men vi får se.

Nu ska jag försöka plugga eller något.

Det börjar en ny serie idag.

Outcasts, ett Sci-Fi drama.

Kolla in den på IMDB.Com

 

En bild jag tog förra lördagen när jag satt och drack whisky, spelade gitarr och tittade på I'm not there.

 

Sist men inte minst, dagens musiktips.

Jag tipsade för ett tag sedan om Fever Ray och hennes coola video och låt When I Grow Up. Här är Firs Aid Kit men den akustiska covern. Listen and enjoy.

 


The Stone Garden

Dagen började med att jag vaknade av någon konstig dröm om pokémon och swiminpoler.

Jag skulle precis lägga på pengar på parkeringsautomaten vid skolan när jag hör mannen framför mig prata och han har en typiskt småländsk dialekt. Jag vet inte om det var det eller det riktigt pissiga snöblandade vädret eller att jag var någon minut sen till en föreläsning som jag inte var så sugen att gå på eller om det bara var allt på en gång, men jag tittade på automaten vände och satte mig i bilen, ringde karin som skulle till skolan, ringde syster (som ska komma förbi idag innan vi ska till Borås) så jag bestämde mig gör att åka till henne. Det kändes bra att bara åka, när jag nästan var framme så gjorde jag en handbomsvändning och åkte tillbaka.

Idag så kommer som sagt min coola syster, vi ska handla lite på A6 och sedan ta oss mot Borås. I kväll är det ju Joakims och Jessicas gemensamma födelsedagsfest, det kommer vara massor utav sköna människor där...antar jag. Maria kommer vara där och jag hoppas att allt är ok mellan oss, vill inte att det ska bli något drama, ikväll vill jag bara ha kul. I morgon så ska jag försöka ta mig till GBG och träffa Sam, vi ska dricka öl och vara awsome.

Jag vet inte om det bara är för att det är vår eller om det är så att jag är påväg in i en Oasis-period igen. Nu säger folk säkert: men du är ju alltid i en Oasis-period. Nej, det är jag inte, även fast de är ett av mina favoritband så lyssnar jag inte på dem hela tiden.

Min mor sitter på mitt vardagsrumsgolv och målar min toadörr, jag vet inte riktigt varför men hon gjorde det när jag kom hem så det var lite sent att protestera, får väll leva med det. XD

.

Min mor tycker att jag har lite dåliga vanor....när det kommer till påsar. Var jag varit för att få tag på dem sa hon inget om. Hennes kommentar senast var: MEN Henry, detta är ju värt 15 KUNG-öl. Sensmoralen är, köp inte påsar på bolaget, köp öl.

Jävla skit, nu snöar det igen. Det var sol en stund förut och all snö smälte bort men så klart så måste det komma mer, jaja.

Jag påstår bestämt att Februari är den första vårmånaden INTE den sista vintermånaden.


En sak till som hängt över mig eller snarare hållit mig vaken är det faktum att jag uppenbarligen inte tar mig själv på riktigt allvar, (dagens ödmjukaste uttalande...eller inte), jag vet hur det låter men missförstå mig rätt. När jag träffar andra människor som inte är mina barndoms/Boråsvänner så blir det om att jag tar på mig den rollen/personligheten som de vill att jag ska ha. Sådant är ju ganska vanligt men jag gör det i förhållanden till den graden att det kväver mig och när jag inte får samma tillbaka så blir jag lack på det. Hade ett långt samtal med Ulrika om detta (min psykolog). Jag måste vara mer rak och ärlig med vad jag känner mot folk jag träffar eller dejtar, jag försöker men då "är man för framåt". Fast tycker personen så så kanske det inte är rätt ändå. Whatever.

Nu har jag verbalonanerat länge nog. Nu ska jag ta igen för när jag var 13 och bitter och reta min mamma lite mer.

Ha en trevlig helg alla 1½ läsare.



Morning Glory

Tjo

Det var ett tag sedan jag skrev något nu.
Men det är som med allting annat att om jag inte håller uppe det så orkar jag inte fortsätta.
Idag är det riktigt vårväder, it makes me happy.
Jag har börjat skolan igen, en föreläsning men det är ändå mer än vad jag har lyckats med sedan i maj.
Det kändes helt ok faktiskt.
Idag ska jag försöka plugga lite, jag är stolt över mig själv.
Nisse (min vän Karins pojkvän) var här i går kväll och vi spelade lite gitarr.
Det var trevligt, har har en Fender Stratocaster.
Ser precis ut som denna.
(inte min bild)
Riktigt mysig gitarr.
Jag har skrivit en hel massa nytt matreal under tiden jag och mina vänner var på semester i Egypten.
Jag är faktiskt väldigt nöjd.
Någon på trumma/piano hade varit fint nu så kan man hitta på något med låtarna.
Har gett upp idén på att hitta ett helt band.
Det är ingen i varken Borås eller Jönköping med om nejd som vill.
Egypten var riktigt kul.
Jag somnade på en städvagn, jag och gabriel retade skiten ut joakim genom att ligga och sjunga Tunnan och Moroten kl 5 på morgonen, vi dansade med ryssar som inte kunde göra sig förstådda på något annat språk än ryska men uppenbarligen blev vi bra vänner ändå.
Här kommer lite random bilder från min kamera, det kommer mer när jag fått bilderna av de andra.
Det syns inte så bra men det är John Lennons rock från 60-talet.
Den hänger inne på Hard Rock Café.
Detta måste nog vara den bästa bilden jag har tagit på Gabriel någonsin.
På fredag är det födelsedagsfest för Joakim och Jessica.
Det ser jag fram emot grymt mycket.
Jag pratade lite med Sam från gbg och frågade om han ville komma över till Borås på fredag, han skulle se. ^_^
Dock är jag bjuden till Anki på födelsedagsfika samma dag samma tid.
Men jag ska prata med henne idag och förklara.
Nu ska jag äta lite och sedan ta tag i dagen.
Hej.

 


RSS 2.0